reede, oktoober 14, 2005

Ennustusest täide kuni ufoni

See viimane unenägu Inglismaale sõita soovitamise ja soovimatusega sinna sõita läks täide nii, et samal päeval soovitati mul ärkvel olles homme Lätti sõita, mida ma ei pidanud vajalikuks. Sel hetkel unenägu ennast ei mäletanud.

*
Eile läks elektrikatkestuse ajal internetiühendus korrast ja seda ei saanud ise tagasi. Seetõttu saatsin tänased unenäod teele Kirjandusmuuseumi arvutist, kirjutades need küll enne kodus kettale. Pärast sain numbri, millel helistada ja kõne mõjul pandi neli tundi hiljem ühendus tagasi.

*
Viimasel ajal ei jõua sageli päevas enam üle ühe ajalehe lugeda.

*
Täna või millalgi ilmus Vaino Vahingu raamat "Vaimuhaiguse müüt", kust võib lugeda, et skisofreeniat pole inimese sees olemas, vaid see eksisteerib tema suhetes teiste inimestega.

*
Kui ma täna öösel üles tõusen ja aknast välja vaatan, võin näha ufot. Seekord tuleb ta organiseerima Tooma sünnipäevapidu. Kui nad juba Toomast tunnevad, siis võibolla võtsid nemad ka need paberid, mis mul lapsena kaduma läksid. Paljud paberid hävitasin ka ise, aga kõigi kadunute hävitamist ma ei mäleta. Tõenäoliselt loevad nad neid ka tänase lennu ajal.

0 vastukaja: