esmaspäev, november 07, 2005

Jälle Antarktikas

Nägin unes, et Fischer läks Meelvale ja lõikas karusid lõhki.

Nägin unes, kuidas nägin aknast, et lasteaia aias on must gorilla. Ütlesin et nüüd olen ma kõiki inimahve näinud. Parandasin ennast, et ma ei mäleta, kas ma orangutangi olen näinud, aga kui tsirkuse loomaaed Tartus käis, siis seal võis olla. Lisasin, et gorillat, šimpansi ja paaviani olen ma näinud. Küsisin, kas paavian ikka on inimahv. Lasteaia aias oli veel võõramaiseid loomi, kes hakkasid üksteist sööma. Olime Antarktise juures meres ja ujusime kätega jääd lõhkudes kalda poole. Kui kellelgi oleks olnud jää lõhkumisega raskusi, oleksin ma soovitanud lõhkumiseks ujudes hoogu võtta. Aga kõik jõudsid niigi kaldale. Seal ei olnudki jääd, vaid kasvasid haljad puud. See pidi olema Antarktise ainus poolsaar, kus on jää asemel rohelus. Aga sügavamale sisemaale kõndides ei tulnud meile ka jääd vastu, vaid puud muutusid veel lopsakamateks. Meie metsaaluse teega ristus teine tee, mida mööda sõitis pisike auto. See oli piirivalveauto. Kui edasi kõndides selja taha vaatasime, nägime, et seal olevast putkast sihitakse meie pihta. Meid taheti nähtavasti maha lasta. Putka lendas õhku ja mängult saime kõik plahvatuses surma, aga päriselt mitte. Istusin Paide hämaras tagatoas põrandal ja sõin kala, pannes luud vaibale. Paide vanaema läks toast läbi ja ütles, et me kõik kala ära sööksime. Lamasin pimedas toas voodis ja nägin uduselt, nagu oleks toas jälle lõvi viirastus. Lõin tema pihta neli korda rusikaga, et ta hajuks.

Nägin unes, et sain teada, et Oudekki oleks mind lapsena peaaegu autoriteediks pidama hakanud, aga tema isa oli selle ära keelanud ja öelnud, et tema võib olla Oudekkile ainus autoriteet.

Nägin unes, et leidsin internetist midagi Fantoomide Ühingu kohta. Selle liikmetena oli joonistatud ja sõnadega juurde kirjutatud, et ühingu liikmed on "isa", "ema" "pealik fantoom nr. 1" ehk mina ja teiste numbritega fantoomid, kellest olid ära märgitud minu vennad. Ma ei saanud aru, miks oli isa ja ema kujutatud minust tähtsamate liikmetena, kui nad päriselt polnud üldse ühingusse kuulunud. Kahtlustasin, et selle lehekülje on teinud Oudekki, kes polnud ennast millegipärast fantoomina kujutanud. Kristjan K. ütles, et tal on Fantoomid Ühingu ajast palju materjali. Palusin tal seda näidata ja ta tõigi huvitavaid enda kirjutatud pabereid. Klaus küsis, mis selle võrgulehekülje aadress on. Selgus, et aadress on antud sama lühendusena, mis arvutimängudel, mis tähendas, et tegemist on arvutimänguga ja seda polnud võimalik otsingumootoriga uuesti üles leida. Mängu tundus seisnevat fantoomide tapmises, ja lamavanna kujutatud fantoomid tundusid olevat mõeldud tapetutena.

0 vastukaja: