kolmapäev, detsember 14, 2005

Rahvahääletus. Sofia. Elektroonika.

Nägin unes, et valimisjaoskonnas peeti hääletamise eelset koosolekut. Iga ringkonna eest pidi rääkima üks inimene. Mina olin Euroopa Liitu astumise vastu. Alustasin oma sõnavõttu sellega, et ütlesin, et pidin selle ringkonna esindajana rääkima. Ametnik segas vahele ja ütles, et mitte esindajana, vaid sõnavõtjana. See oli ainult nimetuse küsimus. Otsest üleskutset Euroopa Liitu astumise vastu hääletada ma oma sõnavõtus ei teinud. Euroopa Liidu vastastest rääkis veel isa teise ringkonna eest. Ta kiitis jälle võõraid inimesi, mitte mind. Kolmas Euroopa Liidu vastane oli Raun ja neljas Raig. Hoolimata vastuolijate suurest osakaalust kõnelejate hulgas tõstsid kaks kolmandikku kuulajatest käe Euroopa Liitu astumise poolt.

Nägin unes, et maailmas äratas suurt tähelepanu äsja ilmunud raamat, kus uuriti küsimust, kas Sofia oli sama, kes varem sündinud Jeesus või eraldi jumal. Lugesin seda raamatut, kui kuningapere valmistus söögiajaks. Mängisin raamatust järele ka malevariante, aga tegin seda kiirustades ja süvenemata, pöörates suuremat tähelepanu sõnadele. Mulle kaeti ka laua äärde koht. Küsiti, kas ma tahan süia või malenuppe. Vastasin, et tahan mõlemat, ja läksin laua äärde, kuhu mulle tuli panna taldriku äärde malelaud. Siis toodi kohale ka vana habemega kuningas. Järgnes Sofia sünd. Esimese grupina lahkusid arstid, kes tegid selle juures ka natuke nalja. Selle järel hakkas liikuma kloun-kaklejate rühm, mille liikmed olid klouni välimusega ja andsid üksteisele hoope. Üks selle liige tundus olevat Riina U. Kolmandana tõusis üks kamp. Pille ütles, et ei tea, kas kamp on kogu see rühm või selle kõige aktiivsem liige.

Nägin unes, et mulle tundus, et kallis elektroonika on rikki läinud, sest tuled enam ei põlenud. See oli veel laenatud ka. Henn sai siiski tuled uuesti põlema. Internetis toimus üks arutelu ja ma mõtlesin sinna kutsuda osalema Heleni, et oleks osalejate hulgas intelligentsemaid inimesi. Mõtlesin, et luban talle, et kui ta sinna kirjutab, siis ma talle ei vasta. Edasi mõtlesin, et võibolla mõnele tekstile vastaksin ka.

0 vastukaja: