reede, jaanuar 06, 2006

Päriselt Tallinnas

Täna öösel magasin ainult umbes kolm tundi. Aja vähesusest hoolimata nägin ühe unenäo. Selles sõitsin koos Klausiga pimedas liumäest alla. Klaus ütles, et rohkem ei saa praegu sõita, sest sealt võime alla lasta vaid vahepeal, kuna liumägi on osa rallisõitjate teest ja neile ei tohi ette jääda.

Sõitsin 9 aastase vaheaja järel Tallinnasse. Uue arhitektuuri eest oli mind korduvalt hoiatatud ja hoiatused ei osutunud liialdatuteks. Ebameeldiv üllatus oli, et kuigi võtsin kaasa Tallinna kaardi, oli seda raske kasutada, sest tänavasilte oli vaid üksikutel majadel. Need puudusid ka tänavanurkadel.

Üritus oli Paul Kerese sünniaastapäeva tähistamine. Peeti neljas keeles kõnesid ja oli olemas sünkroontõlge kolme keelde. Eestlastest rääkis Toomas Alatalu vene keeles. Leo Võhandu rääkis inglise keeles, põhjendusega, et teisi võõrkeeli oskab halvemini ja eesti keeles on jälle sõnad liiga pikad. Väljakuulutatutest jättis Peeter Olesk üldse rääkima tulemata. Vaheajal viidi suurmeistrid peaministri juurde lõunat sööma, aga mind sinna ei lastud.

Peaasi, et Tallinnasse sobivale üritusele kutsuti.

0 vastukaja: