reede, jaanuar 13, 2006

Viktoriin

Nägin unes, et EP koduleheküljel oli olnud mitu asja minu kohta, aga nüüd oli ta need kõik maha võtnud ja asendanud natuke hirmuäratavate piltidega. Ta ilmutas ennast mulle kooli õues vana tamme juures. Ta ütles, et lõpuks tean ainult mina ise, kas ma jään ellu. Kogemuste põhjal tundus, et tal võib õigus olla.

Nägin unes, et läksin tornmaja juurde, et matta seal maa sisse taimedele väetiseks üks kanamuna ja veel üks toiduasi. Ütlesin, et siin on ju kellegi haud. Sinna oli maetud üks noor poliitik ja veel paar inimest. Sealsed elanikud palusid mind, et ma paneksin raamatuid hauakivile toeks, aga neid oli raske nii tagasi panna, et asi tasakaalu jääks.

Nägin unes, et Jürgen I. oli teinud klassikaaslastest fotosid, millest ühele oli pannud nimeks "Mitu tüdrukut silmast ragulkat sihtimas". Algas bussisõit. Korjasime peale ka need, kes olid ees jala minema hakanud. Sihtkohas teised klassi liikmed rääkisid palju, aga mina olin liikumatult paigal. Merko oli noorema näoga kui ta oli olnud televiisoris. Tüdrukud naersid tema jutu üle. Kuulutati välja viktoriini algus. Avasin alles nüüd esimest korda suu. Küsisin Kristerilt, miks ta arvab, et ta minust rohkem punkte saab. Hammustasin teda sõrmenukist, nii et järgi jäi verine auk. Hakkasin viktoriini tegema üksi. Algul arvasin, et teised teevad võistkondadena, aga varsti hakkas tunduma, et nad on juba nii vanad, et teevad ka ühekaupa. Küsimusi esitas Tõnis. Mulle ei meeldinud, et kaks küsimust oli alkohoolsete jookide kohta, sest mina ei saa selliseid asju teada. Samuti ei meeldinud mulle valikvastustega küsimus selle kohta, millise riigi valitsejal on mitu naist. Lõpuks läksid küsimused üle Kulboki koostatud paroodiaks, millele ei pidanudki vastama. Hakati punkte kokku lugema. Seletati, mis olid õiged vastused. Kersti seletas, kuidas lugeda võõrkeelset graafilist sõlmkirja. Kõik peale minu tundusid selle kohe selgeks saavat. Kui punktid olid antud, ei paistnud ikka veel, mitu punkti ma kokku olin saanud, sest need olid paberil laiali. Pahandasin veel selle üle, et paber on rebenenud. Rebisin seda protestiks ka ise natuke. Artur ja Krister ütlesid, et ma sain ainult ühe punktiga viimase koha. Ütlesin, et see on vale, sest teadsin, et sain rohkem punkte ja kõrgema koha. Aga ühest ajakirjast lugesin, et olin jaganud kahe punktiga viimast kohta sellesama tüdrukuga, kes mind väidetava viimase koha pärast mõnitas.

0 vastukaja: