kolmapäev, august 02, 2006

Kabe. Maailma elemendid.

Esimene tänane unenägudest oli kõige selgemini meelde jääv, aga sealt väärib mainimist ainult see, et mul läks seal kaks korda süda pahaks. Et unenäos saab süda pahaks minna. Mis seda põhjustas, ei hakka ma kirjeldama.

Teises unenäos panin kabe algseisu peale. Mulle näidati, et panen nuppe kogemata keskjooneni. Parandasin vea ära. Muidu oleks see tähendanud valge kaotust, sest kabes kaotab esimesena käigupuudusesse sattuja. Toomas oli ükskord tammi läinud. Ütlesin, et nüüd tahab ta seda uuesti teha, et uuesti kookoniks muutuda. Tammi minejad muutusid nimelt kookoniks. Toomas küsis, mis asi on kookon. Ütlesin, et see on ämbliku muna. Selle vahega, et munast tuleb üks linnupoeg, aga kookonist tuleb ämblikuid palju. (Nüüd sai sellest unenäost siiski üllatavalt selge kirjelduse. Segasem osa on ehk ununenud.)

Kolmandas unenäos oli üks mees võtnud täna uue naise, sest tema vana naine oli ära surnud. Saatsime mehe ja uue naise nende koju. Järgmisel päeval kavatsesime selle naise maalt välja saata, sest ta oli välismaalane. Väljasaatmine oli osa käimasolevast mängust. Selles mängus oli ühel riigil teistest riikidest palju rohkem elemente. Iga element võis muuta elementi, millega ta kokku puutus, aga nad tahtsid seda teha erinevas suunas. Suurele riigile ujus meres üks teine riik vastu, nii et meri ummistas ära ja kõike ei saanud enam teha. Suur riik oli suurena joonistatud tegelikult sellepärast, et ta tahtis teistest rohkem maailma muuta, mistõttu tal oli rohkem elemente. Meres ujus ka üksikuid ebareeglipäraseid elemente.

0 vastukaja: