kolmapäev, märts 28, 2007

Maakera sees on teine maakera

Tänane esimene unenägu sisaldas teist unenägu. Selle teise nägin vanaema pool kõrges voodis. Jürgen ütles, et temal on selles voodis väga head unenäod tulnud. Minu oma polnud midagi erilist.

Ühes unenäos pidin Ivarilt vene keele vihikut laenama. Tal oli neid mitu tükki. Ühele oli peale kirjutatud, et selles on ka unenägusid. Seda ma ei võtnud, sest arvasin, et Ivar kindlasti ei taha, et ma tema unenägusid loen. Kui tema oli unenägusid kirjutanud ainult ühte õhukesse vihikusse, siis minul oli üleskirjutusi palju rohkem.

Viimases unenäos läksin toidupoodi. Sinna oli raske sisse pääseda, sest sealt tuli vahetpidamata inimesi välja. Kui sisse sain, siis nägin, et müügiruum on palju väiksemaks tehtud. Kassad olid viidud ruumi tagumisse otsa. Kassa ja riiuli vahelt ei mahtunud läbi. Kaubavalik oli vähenenud, mistõttu mõtlesin juba, et pean teise poodi minema, aga siis leidsin midagi. Ma ei teadnud küll, mida vaja on, ja raha oli mul ainult umbes 100 krooni. Aga ma hakkasin ostukorvi kuhjama kaupu, mida ma tavaliselt ostan. Oli kahtlane, kas raha jätkub, aga ma ei liitnud hindu kokku.

0 vastukaja: