laupäev, märts 03, 2007

Uni pikeneb jätkuvalt

Lähenesid Riigikogu valimised. Üks arst ütles Rauna partei liikmetele, et nad valimisvõidu korral haiglad rahule jätaksid. Seletasin, et Raun ei kandideerigi Riigikokku.

Olime just kolinud tagasi vanasse korterisse, kuigi see asus teise koha peal kui vanasti. Vaatasin aknast välja. Nägin, et oleme kolinud otse koera lõugade vahele, sest trepikotta tuli inimene koos suure musta ketist lahtise koeraga. Aga nüüd ei olnud enam midagi teha. Lugesin oma uurimistöö lõpetamiseks raamatut, mille igalt leheküljelt ma midagi välja kirjutasin. Vahepeal muutus see raamat hoopis selliseks raamatuks, et tüdrukud läksid akna alt mööda. Aga varsti hakkasin uuesti teaduslikku raamatut otsima.

Lugesin läbi kellegi magistritöö. Ago ütles, et üks aus peatükk oleks ka võinud sees olla, näiteks viimasel kohal. Ütlesin, et jah, hiljuti "Vikerkaares" või kuskil öeldi ühes arvustuses ühe teose kohta samuti, et peale refereeringute oleks lõppu võinud lisada autori peatüki.

Saun oli nii räpane, et pingi peale sai panna ainult väiksemad riided. Mida räpasem saun on, seda suuremad riided tuleb pingi peale panemata jätta. Saunas võis käia koos naistega, aga viisakusreeglid nõudsid, et riiete seljastvõtmise liigutusi ei tohtinud teha nende nähes.

0 vastukaja: