pühapäev, jaanuar 06, 2008

Minu kohta see ei käinud

Tõnu ütles, et Henn ja Toomas käivad tööl Türi noorteklubis, kus nad jagavad hoiatavat ajakirja. Ta jätkas, et kõik peavad kaasaegsust halvaks, aga keegi ei vaata seejuures, milline ta ise on. Vastasin, et president Bush ütleb, et mitte see ei ole halb, kui keskkonda kahjustatakse, vaid see, kui selle eest ei maksta. Selgitasin, et loodetakse mahavõetud metsa eest saadud rahaga uut metsa istutada, aga istutamiskõlblikku pinda jääb vähemaks. Indiaanlasi on piinatud golfiväljakutega.

Tutvustati uuringu tulemust, mille järgi tüdrukud tahavad koolis rääkida kõige rohkem esmaspäeval, mil koolinädal algab, aga poisid alles teisipäeval. Minu kohta see ei käinud, sest mina rääkisin igal päeval teistest vähem. Aga see oli õige, et kui Helina saatis mulle rohkem kirju esimesel aastal ja teisel juba vähem, siis mina hakkasin talle teisel aastal veel rohkem kirju saatma.

Mart Laar oli öelnud, et üks malekäik on ilmselgelt strateegiline. Või ütles ta, et see on ilmselgelt taktikaline. Malelaual ründas ühte punkti kaks nuppu, aga kaitses ka kaks nuppu. Krister käis edasi etturiga, mida eestpoolt lipp kaitsnud oli. Nüüd lipu tuli endisele väljale enam ei ulatunud ja panin sinna ratsu, mis ähvardas korraga kahte etturit. Krister näitas, et ta teeb nendele etturitele ata-ata. Võibolla oleks mul õigem olnud mängida hoopis kuningatiival, kus mul oli ettur rohkem. Aga materjali võita oli mul lootust ainult liputiival.

0 vastukaja: