laupäev, juuni 07, 2008

Kappide paigutamine

Raamatute ja muude paberite mahutamiseks hakkasime panema seina äärde kolme kappi üksteise ette, nii et eesmise kapi tagumine külg puutuks vastu tagumise kapi ust. Et nii oleks asju kergelt kätte saanud ainult esimesest kapist, siis sorteerisime kappide sisu, et kahes tagumises oleks vähem tähtsad asjad. Aga varem või hiljem pidi ka midagi vähem tähtsatest asjadest vaja minema. See tähendas, et millalgi tuli esimene kapp eest tõsta ja enne seda tühjaks teha.

Vaatasin vana "Noorte Häält". See oli vene keeles. Seega selgus, et lisaks eestikeelsele variandile anti kunagi välja ka venekeelset. Ainult reklaamid olid mõlemas variandis eestikeelsed. Sellepärast uuemal ajal integratsioon ebaõnnetsunud ongi, et pole enam venekeelset paralleelväljaannet. Aga nüüd ilmub Eestis muid venekeelseid lehti, mis on veel paksemad.

Pakkisime oma tablette paberitesse. Läksin asendusarsti juurde ja rääkisin, et oma arst kirjutas vahepeal lisaks põhirohule välja ühte lisarohtu, aga nüüd on see otsas. Asendusarst kommenteeris, et minu arst on selline, kes asendas arvatavasti asendusarsti eelistatava lisarohu ühe teise lisarohuga. Vahepeal olin võtnud rahusteid, aga millalgi nende võtmise katkestanud. Ma ei teadnud, kui kaua neid oleks olnud õige võtta, aga oli selge, et need ei ole pidevaks tarvitamiseks.

0 vastukaja: