reede, juuli 04, 2008

Uus toimetaja

Vaatasin hommikul enne kooliminekut tänast "Postimeest". See number ei meeldinud mulle üldse. Kõik varasemad numbrid olid olnud paremad. Tänases numbris ei olnud lugejakirjad enam lugejate arvamuse väljendamiseks, vaid reklaami eesmärgil. Üks lugejakiri oli tegelikult suitsu reklaam. Varasemates lehenumbrites oli toodud ära minu blogisissekandeid, aga nüüd seda enam ei tehtud. Sellest ma ei teadnud, võibolla oli see muutus toimunud juba varem. Nende blogide sissekandeid, kus avaldatakse koomikseid, oli toodud ära pidevalt, minu oma aegajalt. Aga oli näha, et rohkem minu blogi enam ei kasutata. Need muutused olid aset leidnud sellepärast, et tänasest oli lehel uus toimetaja. Räägiti, et ta on Ustavi sugulane. See minu arvamust temast ei parandanud.

Olime reisil Rootsis. Poes oli vaja maksta, aga mul oli raha otsas. Lootsin Hennu abile. Mul oli üldse vähe Rootsi raha kaasas olnud. Ainult mõned mündid. Ameerika raha oli mul veel mõned mündid järel. Henn võttis automaadist raha juurde.

Taani imes ühte alkohoolset jooki ja Alviine suhkrut. Isa kirjutas lasteluuletusi. Erki küsis Raikolt, kas ta sai luuletuse. Erki ja Raiko elasid meie majas kõrvuti korterites. Läksin maleklubisse ja rääkisin Abramile mängutulemustest.

0 vastukaja: