neljapäev, august 28, 2008

Kahel esiküljel korraga

Nägin unes, et tänases "Postimehes" ilmus minu kiri. "Postimehe" esiküljel avaldati igas numbris karikatuur mõne vastavas numbris sisalduva artikli teemal, täna oli see minu kirja kohta. Karikatuuril esines isegi Helina nimi. See oli sinna pandud selleks, et mul ei jääks kahtlusi karikatuuri minu kohta käivuse osas. Karikatuuri alt leidsin ka enda eesnime. Tänase "Sirbi" esiküljel ilmus kolm karikatuuri, neist ühel esines minu nimi. Parodeeriti seda, et minu jutt on erinevate teemade ja stiilide segu ning sisaldab tähenduseta sõnu.

ÜRO-s arutati Venemaa käitumist Gruusias. Hiina riigijuht pidas kõne Venemaa toetuseks. Teised hakkasid plaksutama. Selgus, et nad plaksutavad hiinlast maha. Uudistes teatati, et Briti luure hakkab tegelema Putini ja Medvedjevi omavahelise tülliajamisega. Gruusiale tuli viia relvi. Aga Venemaa poleks võibolla lennukeid läbi lasknud. Relvi sai viia ka maad mööda Armeenia ja Aserbaidžaani kaudu. Gruusiasse oli toa keskele pandud jahutusseade. Nüüd tekkis oht, et Venemaa viskab pommi otse keset tuba. Küsisin, kas jahutusseade teisest otsast kuumutab ka. Vastati, et see on nii. Sellest järeldasin, et jahutusseadmete kasutamine hoopis soojendab kliimat, nii et edaspidi tuleb veel kõvemini jahutada. Üks riigijuht oli ära surnud, teine torkis sõrmega tema suud ja silmi. Seda oli vastik vaadata.

Kaante vahele oli pandud uus joonistus, mille soovijad võisid võtta. Ütlesin, et kui üks inimene selle ära võtab, ei saa teised enam võtta. Vastati, et teised võivad selle tõmmata internetist. Ütlesin, et kui pabernäidis on ära võetud, ei tea teised võrgust otsima hakatagi. Igale poole pandi loendureid. Arvasin, et loendurit ei tohiks panna vähemalt wc uksele. Kohtusin õpetaja Tageliga. Ta rääkis, et ma olen saanud elada ajaloolisel ajal. Tema arvates oli see aeg läbi. Mina kinnitasin, et praegu on ka ajalooline aeg. Tagel ütles, et selles mõttes, et noored saavad kirjutada võrgukommentaare. Mõtlesin, et võiks täpsustada, et mina ei kirjuta võrgukommentaare, vaid blogisissekandeid, mis on kõrgem tase. Tagel rääkis, et kellelgi ei ole tekkinud raskusi poliitikaga edasi tegelemisel, kui kehakaal liiga suur ei ole.

0 vastukaja: