reede, oktoober 10, 2008

Unised mängud

Täna mängis malet 12 inimest mõtlemisajaga 11 minutit. Võitis Tätte, kellele see oli elu esimene turniirivõit ilma koha jagamiseta. Punkte sai ta tegelikult teiseks tulnud Raidväljaga võrdselt, aga võitis omavahelise mängu. Kolmandaks tuli Peebo, kes ei mänginud täispingega.

Esimesena läks juhtima Viikmaa, kes võitis kolm esimest mängu ajaga ja hiljem samal viisil veel vähemalt ühe. Aga kui vahepeal ära käinud Peebo tahtis kirjutada Viikmaale loobumisvõitu, siis ta üle viigi ei soovinud.

Mina tulin nelja viimase turniiri jooksul kolmandat korda eelviimaseks, kogudes 3 punkti. Võitsin Partsi ja Põvvatit, viigistasin Volperti ja Šukisega, kaotasin Tättele, Raidväljale, Peebole, Viikmaale, Ojastele, Kurele ja Kääbile. Tegin palju jämedaid vigu. Näiteks Ojaste vastu oli mul juba kolm etturit rohkem, aga siis jätsin puhtalt vankri ette. Vead olid tingitud ilmselt unisusest. Unisust võis tekitada see, et eile valmistusin turniiriks malenuppude tõstmise asemele unenägude mahtu suurendada püüdes, kuid ei maganud täna hommikul nii kaua, et unenäod lõpuni näha.

2 vastukaja:

Anonüümne ütles ...

Kas hr Runnel näeb Viikmaa võitudes midagi ebaausat? Ega, jah, ajaga oskavad ju kõik võita, see kahandab oluliselt mängupartii kvaliteeti. Ja 11 minutit kummalegi on täpselt nii väike aeg, mida toorelt maha taguda. Huvitav, et keegi neist teda siis seisuga ei suutnud võita...niimoodi lasta aeg alla taguda ilma seisuta on ikka tase!

Simo Runnel ütles ...

Ma ei pea seda ebaausaks, vaid üllatavaks. Esimese ajaga kaotuse sain ise, vaadates, et vastasel on vähe aega, aga oma kellale mitte tähelepanu pöörates. Lõpus oli mul seis ka halvem.