pühapäev, detsember 14, 2008

Tartu kiirmale meistrivõistlused

Selle aasta Tartu kiirmale meistrivõistlustel mõtlemisajaga 15 minutit oli 30 osavõtjat. Esimeseks tuli Vorobjov, teiseks Vihmand, kolmandaks Pärnits. Mina kogusin 4,5 punkti 7-st ja sain 7. koha. (Turniirieelne paigutus oli 11.) See peaks olema minu kõigi aegade parim tulemus neil võistlustel, aga turniiril tundus olevat ka kõigi aegade nõrgim koosseis.

Esimeses voorus võitsin mustadega Kasemaad, teises kaotasin valgetega Peebole, kolmandas võitsin mustadega Padrikut, neljandas kaostasin mustadega Pärnitsale, viiendas võitsin valgetega Salupere, kuuendas tegin valgetega kiirviigi Ivaineniga, kellel on minust mõnevõrra madalam reiting. Ta põhjendas viigisoovi sellega, et peab ära käima, aga varsti oli ta juba tagasi. Aga võibolla sain just tänu viigile viimases voorus võidetava vastase. Seitsmendas voorus mängisin mustadega Häidbergi vastu ja võitsin.

Nägin pealt mängu, kus valgel oli lipp, oda ja paar etturit rohkem, aga mustal oli veel üks ettur peal ja ta võitis ajaga. Natuke enne lõppu tegi must valekäigu, aga valge aega juurde ei küsinud, hoolimata sellest, et vastane oli just küsinud. Kui mustal veel vanker peal oli, korrati kolm korda seisu, aga must ei võtnud viiki vastu.

0 vastukaja: