pühapäev, märts 01, 2009

Mind oli kõrvaldatud

Tulviste elas Anne tänaval meie vana korteri lähedal. Kõndisime tema trepikoja ukseni. Tulviste ja üks poiss läksid uksest sisse, mina võtsin sel ajal kingi jalast ja mind sisse ei kutsutud. Istusin seljaga vastu ust. Keegi väljuda tahtja võis mind uksega selga tõugata.

Olin mänginud poistega mängu müntide peale ja nad tahtsid seda uuesti mängima hakata. Olin lahke inimene ja loovutasin mängu käigus kõik oma 10 krooni.

Helina oli lisanud oma blogile viiteid muudele blogidele. Nende hulgas ei olnud enam viidet minu blogile ega nendele, millele ta viitas enne minule viitamist. Ta kirjutas mulle, et viidatud on tema uued sõbrad ja et ta muutus neile kohe nähtavaks. Sellest järeldasin, et ta on nendega kokku saanud. Mina ei olnud Helinaga kunagi kokku saanud. Üks viide oli Oudekki ema blogile. Selle aadressis oli kaldkriipsu taha kirjutatud "imelood". Varem oli imelugude blogi olnud Helina enda oma. Nüüd tekkis mul kahtlus, et kõik Helina nime all tulnud kirjad on tegelikult Oudekki ema kirjutatud. Seisin Toomemäe serval. Mööda kõndis kaks naist ja mul läks käsi kogemata vastu ühe naise taskut. Nad võisid arvata, et ma olen taskuvaras. Mõtlesin järele, mida ma üldse tahan, et naised mulle teeksid. Jõudsin järeldusele, et ma ei oota üheltki naiselt peaaegu midagi, väljaarvatud seda, et nad minu kõrval istuksid.

Sõitsime autoga metsavahelisel teel. Läksin korraks autost välja ja seejärel autosse tagasi. Seni olin mina istunud ühe tagumise akna all ja Krister teise. Nüüd soovitas ta, et ma istuks tagumise rea keskele. Mina vaidlesin vastu, et paneme sinna parem kotid. Ilmselt tahtis Krister minu kohavahetust sellepärast, et minu istumise alla olid pandud kotid. Krister tahtis mulle südamemassaaži teha. Ta lubas, et ta ära ei tapa.

Mind oli blogilistist kõrvaldatud. Mõtlesin kirjutada sissekande pealkirjaga "Blogilistist kõrvaldati selle looja!" Mõtlesin teha uue blogilisti, kus oleksid kõik blogid peale kõrvaldaja oma.

0 vastukaja: