pühapäev, juuni 14, 2009

Maffia läbikukkumine

Ma olin ühes kohas juba mõne listi liige, aga mitte kõigi. Liitusin ühe listiga, kus mind veel ei olnud. Enne mind oli seal Jürgen I. Öeldi, et toimuvad Maa kursused. Seal olevat oht, et vererõhk läheb liiga kõrgeks. See tuli arvatavasti sellest, et pidi sõitma enda pulsi sagedusele 170, et arstid saaksid südant uurida. Mina polnud pulssi kunagi nii kõrgeks saanud. Läksin ka kohale, nagu nõuti. Seal pidi minema mööda ohtlikku silda basseini keskel olevale saarele ja tagasi, mida ma parema meelega poleks teinud. Selgus, et need kursused on hoopis arstide huvides, kes harjutavad paanika olukorras abi andmist.

Reet istus vahetunni ajal klassis oma kohal. Küsisin talt paberit. Ta andis sellise paberi, mille oli osaliselt juba ise varem täis kirjutanud. Ta oli sinna kirjutanud, kes täna mida öelnud on. Lugesin, et mina olen öelnud ühe kolmesõnalise lause. Läksin selle paberiga peatrepile. Vastu tulid tüdrukud, kes naersid, et Gerli oli Lauri N-i wc-sse luku taha pannud, aga Lauri oli välja pääsenud. Minu meelest wc naljad olid madalad naljad. Tahtsin sellele paberile kirjutada luuletust. Kirjutasin seina najal. Luuletus pidi olema kaherealine, aga nii pikad read ei mahtunud ära, seetõttu murdsin teksti neljarealiseks. Kolmandas reas tekkis rütmiviga, sest mul ei tulnud meelde, millist ühesilbilist sõna ma seal kasutada tahtsin. Sinna võis veel midagi tagantjärele juurde lisada.

Mafioosod panid raha panka, aga see läks neile kõik kaduma. Mitukümmend mafioosot seisid raha panka panemiseks pangas kassaluugi taga sabas. Seejärel tahtsid nad vist kõik minna kohe teise ruumi sama summat kullana välja võtma, aga kui nad panid raha hoiule korraga ja võtsid välja korraga, võis see kahtlust äratada. Kõik mafioosod, kes olid raha hoiule andnud ja uksest väljusid, arreteeritigi kohe. Viimasena arreteeriti üks mees, kes ei olnudki sabas seisnud, vaid oli pingil istunud. Teda arreteerisid kolm kõrvuti uksel seisvat politseinikku ja üks neist eespool koridoris ootav turskem mees. Kohtus ütles viimasena arreteeritu, et teda pole põhjust karistada, sest tema raha panka ei pannudki. Tegelikult tal oli olnud plaanis panna, aga ta ei olnud tahtnud sabasse seisma minna, vaid oli istudes oodanud, millal saba ära kaob. Talt küsiti, kui paljusid neist mafioosodest ta tunneb. Ta vastas ausalt, et ainult ühte naist, kahte selle naise pärast konkureerivat meest ja veel ühte meest. Naise pärast konkureerivad mehed olid aga kaks selle maffia juhti. Küsitletav tundis neid sellepärast, et oli ise kolmandana sellest naisest natuke huvitatud.

0 vastukaja: