reede, jaanuar 15, 2010

Mängisin kiiremini

Päevakeskuse kiirmaleturniiril oli seekord 17 osavõtjat. Esimeseks tuli Trohhelev 6 punktiga 7-st. Või passi järgi olevat ta siiski Trohhalev. Järgnesid 5 punktiga Arst ja Seljodkin.

Mina kogusin punkte 3,5. Täna ei püüdnud ma eriti midagi välja mõelda, vaid võtsin selle turniiri peaeesmärgiks mitte ajaga kaotada. Ajapuudusesse ma üheski mängus peale võibolla esimese ei jäänudki, hoolimata unisusest. Seis läks osades mängudes kiiresti mängimise tagajärjel küll halvaks, aga etturist suuremat nuppu ma ette ei jätnud. Esimeses voorus kaotasin valgetega Arstile, teises viigistasin mustadega Ojastega, kolmandas võitsin valgetega Põvvatit. Kolme esimese mängu tulemused selgusid kõik vankrilõppmängus. Neljandas voorus kaotasin mustadega keskmängus Partsile, viiendas võitsin valgetega ajaga Marksood, aga pärast mängu lõppu tundus, et võibolla tänu rikkis kellale. Kuuendas voorus kaotasin mustadega Volpertile, seitsmendas sain punkti ilma mänguta. Turniir oli üsna tasavägine, nii et mina kui viimase vooru viimane laud ja üks viimases voorus esimesel laual mänginutest saime lõpuks võrdselt punkte.

Seisuhinnanguid anda on ohtlik. Nädal tagasi kirjutasin, nagu oleksin saanud ühes mängus lipu võita, aga eile seda mängu pimesi analüüsima hakates sain aru, et lipuvõitu ei olnudki.

0 vastukaja: