kolmapäev, märts 10, 2010

Palju võimu

Sõitsime rongis. Ema näitas vaguni otsas seljaga meie poole istuvat meest ja küsis, kas see on Joonas. Mina mõtlesin, et võibolla on Joonas hoopis see, kes istub sellest mehest teisel pool vahekäiku. Aga püsti tõusis see mees, keda ema oli näidanud, nii et tal tundus õigus olevat. Joonas pidi vagunid ära remontima.

Üks eestikeelne kiri oli jälle spämmi kataloogi läinud. Ütlesin, et mingit kasu ei ole, ma pean spämmi kataloogi ka läbi vaatama. Internetiühendus kadus ära ja püüdsin seda taastada. Arvuti ütles mulle selle peale, et ma otsin väga haruldast aadressi. Lõpuks teatas Maria teisest majast, et ühenduse katkemine on tema viga. Varem oli ta suunanud ühenduse Klausi arvutile, kust see tuli edasi minu arvutisse, aga ta ei pannud tähele, kui Klausi arvuti viidi teise tuppa.

Eelinformatsiooni põhjal oli teada, et kohe väljuvad autost Savisaar ja üks naine. Kui nad väljusid, oli naine ette kujutatust vanem. Kui oli teada, et naine sõidab koos Savisaarega, siis selle põhjal tekkis kohe kujutlus, et naine on noor. Ta oligi Savisaarest noorem, sest Savisaarel oli nii palju võimu, et ta ei pidanud koos vanema naisega sõitma.

0 vastukaja: