teisipäev, aprill 26, 2011

Hundi püüdmine

Sündis uus vend. Nüüd oli meie peres 13 venda. Uuel vennal oli minuga sama nimi Simo. Hiljem nimetati teda Villemiks. Tuletasin meelde, et alguses nimetati teda Simoks. Selgitati, et tema nimi on Villem-Simo. Ütlesin, et nii väikest last ei julge ma puudutada, sest ma olen unes näinud, mis putukatega juhtub. Laps oli kapis klaasi taga. Näitasin talle, et klaasi peal on nupud, millele vajutades saab klaasi avada. Toodi ka ühe teise pere laps ja nad olid koos voodi peal.

*
Mängisin malet. Öeldi, et selles seisus luurab laual hunt. Hunt oli vastase ainus nupp, aga suure käimisulatusega. Mul oli selle nupu kinnipüüdmiseks laual mitu väeosa. Üks koossnes doominoklotsidest, teine konstruktoriklotsidest. Klaus hakkas doominoklotsidest väeosa edasi nihutama. Ütlesin, et tal ei ole õigust seda teha. Klaus ütles, et selles seisus on hunt patis. Vaidlesin vastu, et ei ole, sest mina teda sinna ei käinud.

*
Voodi peal oli kaks minu venda - vastsündinud Villem ja üheaastane Toomas. Villem näitas, et ta õppis selgeks, millise esemega Toomast lüia saab. Ütlesin, et teisi lüiakse käega või õigemini ei tohi üldse lüia. Villem astus Vabadusparteisse, nagu oli aasta tagasi teinud ka Toomas. Villemi astumine oli imelik, sest Toomas ei olnud enam Vabaduspartei pooldaja. Aga võibolla see oli koguni mingil moel minu mõju, kuigi mulle polnud see partei kunagi meeldinud.

0 vastukaja: