laupäev, aprill 23, 2011

Kõvaketta nüsimine

Vanaema tuli minu tuppa. Panin lindi mängima. Vanaema küsis, kas see lint on katki. Vastasin, et ei, sellel on laulud raadiost lindistatud ja algavad sellepärast poolepealt. Vanaema ütles, et see ei ole hea.

*
Arvutis oli viirus. Selle vastu aitamiseks lõigati kõvakettalt viirusega osa küljest. Pärast seda ütlesin, et võibolla niimoodi läks osa isa töid ka kaotsi. Viirus tuli juba kettale tagasi.

*
Valmistusime matemaatika lõpueksamiks. Õpetaja dikteeris ülesande ja ma kirjutasin selle üles. Õpetaja vaatas minu vihikut. Kuna ma olin kirjutanud halva käekirjaga, küsis õpetaja, mis mul seal kirjas on. Lugesin ette. Ühte sõna ma ei osanud ise välja lugeda, täitsin selle koha mõtte abil. Muutsin ka teises kohas sõnastuse paremaks. Kui lugemise lõpetasin, siis ütlesin, et ma natuke parandasin.

*
Olime klassis 206. Oli õhupuudus. Tuletasin ühele klassiõele meelde, et tuuker rääkis meile, et kogenud tuukrid hingavad vähem. Klassiõde küsis, kas paremini treenitud inimesel ei ole siis suurem hapnikuvajadus. Tunnis istusin keskmises reas Eriku kõrval. Algul istusin pingi küljel, aga seejärel istusin õigesse kohta ja kohendasin oma kotti.

0 vastukaja: