neljapäev, juuni 02, 2011

Lennukid jäid kasutamata

Kõndisin üle silla. Meenutasin Eesti ajal valimistel parteidele antud häälte protsente. Ühtedel valimistel sai Tööerakond 35 protsenti hääli. Samadel valimistel oli teiseks ja kolmandaks tulnud partei häälte protsent umbes kümne võrra tõusnud. Aga mitte täpselt kümme, vaid kaheksa. Jõudsin Raekoja platsile. Seal näidati, milliseid sõjalennukeid Eesti omale Eesti ajal varus. Aga sõjas neid ei kasutatudki, vaid enne need konfiskeeriti. Hakati tegema klassipilti. Pidime tihedalt üksteise lähedal seisma, et kõik peale mahuksid. Kui pilt valmis oli, siis nägin, et Peep ei paistnud väga hästi Gerli tagant välja, sest Gerli oli tast pikem. Käisime esimeses klassis.

*
Sain teada, et Lauri H. kirjutab romaani. Facebookis ei olnud ta midagi kirjutanud. See tähendas, et tal ei olnud enesenäitamis vajadust, vaid kirjutamisvajadus.

*
Mängisime maleklubis kiirturniiri. Raidväli ja veel kaks meest ütlesid, et nüüd nad võivad paariks tunniks ära minna. See tähendas, et nende mängud olid juba läbi, aga kohtade selgumine võttis veel poolteist tundi aega. Ja nad arvasid, et nad võivad tagasi tulla ka alles pool tundi pärast turniiri lõppu, sest klubi oli kauem lahti.

0 vastukaja: