laupäev, juuli 02, 2011

Niidi eemaldamine

Olin hambaarsti juures. Mulle aeti niit hammaste vahele ja see ei tulnud enam välja. Arst ütles, et ma homme tagasi tuleks. Täna polnud tal aega niiti välja kiskuda.

*
Nägin, et ühe maja korstnast tõusevad leegid. Läksin majaelanikele ütlema, et nad ahjus tule ära kustutaks. Majas elasid vana mees ja naine, kes olid saunas. Rääkisin nendega läbi ukse ja nad lubasid mul tule kustutada. Jäin ahju nuppe uurima ja ütlesin, et ma ei tea, millist nuppu tuleb vajutada. Naine pistis käe saunast välja ja vajutas ise õiget nuppu.

*
Lugesin väga paksu raamatut. Üks raamatu tegelane oli hunt. Üks mees tahtis teda ära tappa ja nad hakkasid võitlema. Vahepeal võttis hunt lapse hambusse. Sel ajal mees teda austusest lapse vastu ei rünnanud, aga varsti nad võitlesid edasi. Lugesin raamatut kiires tempos. Ütlesin, et mul on üle poole raamatust läbi, aga väga palju on veel lugeda. Näitasin Pillele, mis raamatu seljale on kirjutatud. Seal oli kirjas 801. Pille arvas, et see on lehekülgede arv, aga seda see siiski ei olnud. Märkasin, et see kellaaeg, millal pidin hambaarsti juures olema, on juba möödas. Ma ei olnud kahtlustanud, et see on nii vara. Ma olin varem ka unustanud hambaarsti juurde õigel ajal minna ja võis arvata, et seda juhtub ka edaspidi. Läksin hambaarsti ukse taha vaatama, et ehk saadakse mind siiski vastu võtta või määratakse uus aeg. Kui minekuga mitu päeva oleks viivitanud, oleks asi juba tõsiseks võinud minna. Sain hamba vahelt ühe niidi tükikese kätte. Ütlesin seetõttu arstile, et võibolla tema abi ei olegi enam vaja. Arst vaidles vastu, et ise kogu niiti eemaldada pole võimalik. Hakkasin minema tagasi majja, kust ma tulnud olin. See asus kaugel ja ma ei tundnud täpset teed.

0 vastukaja: