esmaspäev, oktoober 17, 2011

Nastikututvustaja

Ühe usu teine mees tutvustas nastikut ja tõlkis tema juttu. Kõigepealt tegi see mees sisinat ja seejärel hakkas rääkima sõnadega. Nastik väändus tal ümber kaela. Kuna nastik ei olnud mürgimadu, ei saanud ta vist teistmoodi ohvreid tappa. Kui mees tõlkimise lõpetas, ütles ta, et seda juttu ei tohi üles kirjutada, muidu vägi kaob. Ma olin juba kirjutanud. Mõtlesin, et selle võib siiski blogisse panna, kuna olin kirjutanud vigadega.

*
Ronisin taburetiga ülemist köögikappi avama. Ema ütles mulle midagi, mida ma ei kuulnud. Palusin korrata. Ema ütles, et ma keedaks teed. Võtsin kapist teepaki. Joanna hoidis seal ühte puru. Imestasin, et ta toiduainet rohukapis hoiab. Muid asju tal seal ei olnud.

*
Vaatasin klassis ringi, kuhu istuda. Ma ei leidnud ühtegi sobivat kohta, sest iga laua peal oli mõni kott. Õpetaja soovitas mul istuda esimesse pinki, sest seal on palju rahvast. Esimeses pingis oli kolm kotti. Istusingi nende taha teise pinki, mis oli veel vaba.

*
Arvati, et ühel tänaval juhtuvad liiklusõnnetused sellepärast, et tänavanurk on ümar. Aga sellepärast ei saanud seda kandiliseks ümber ehitama hakata.

0 vastukaja: