kolmapäev, detsember 14, 2011

Ehitasin maja

Ehitasin telliskividest suurt maja. Kui maja valmis sai, vaatasin, et ta on linnapilti kõvasti muutnud. Ema ütles, et talle see maja ei meeldi. Mulle meeldis rohkem, sest see oli mu enda ehitatud. Üks naine tahtis tulla uude majja, aga hakkas väravat lahti keerama juba kohas, kus väravat ei olnud. Mina pidin uude majja elama kolima. Hakkasin seda otsima, aga ei leidnud üles.

*
Vaatasin pealt, kuidas Tulva lõpetas malepartiid. Seejärel läksin klassiruumi. Seal küsis Sander mult, kas mina olen Simo. Mõtlesin, et mina olen mõelnud, et ei tunne klassikaaslasi tänaval ära, aga nemad ei tunne mind isegi koolis.

*
Tõusin hommikul üles ja läksin pidžaama väel suurde tuppa. Istusin kirjutuslaua peale ühe naise kõrvale. Vaatasin arvutisse. Start-menüüsse oli ilmunud uus rida, mille ees oli hüiumärk. Seal küsiti, kas ma tahan, et mulle kingitaks lilli. Lillede saamiseks pidi sellel lingil klikkima. Ma olin seda ühel päeval juba teinud, aga täna tuli see küsimus uuesti. Täna ma sellel klikkima ei hakanud. Laua peale istus veel teine naine. Läksin voodisse tagasi.

0 vastukaja: