laupäev, jaanuar 14, 2012

Ühingu taastamine

Minu eakaaslased on jäänud vanaks ja hakkavad rohkem lapsepõlve peale mõtlema. Ajakirjanikust klassivennale tulevad meelde kolmandas klassis tegutsenud Jõuk ja neljanda klassi aegne Fantoomide Ühing. Ta kirjutab mulle, et me võiks Fantoomide Ühingu tegevuse taastada.
Mina vastan, et ma olen talle üle poole elu Facebooki sõnumeid saatnud, aga ta pole ühelegi vastanud. Kui ta neile vastama hakkaks, siis see olekski nagu Fantoomide Ühingu aegne koolitunni kirjavahetus. Kuigi Ühingul oli rohkem liikmeid ja kõiki neist minu Facebooki kontaktide nimekirjas ei ole. Võibolla isegi mitte elavate hulgas.
Klassivend kirjutab selle peale, et Facebook ja Fantoom algavad mõlemad tõesti F-tähega ja Fantoomide Ühingu ametlik nimi oli ka inglise keeles. Aga me võiks Kuradisillal koosolekuid ka pidama hakata nagu neljandas klassis.
Mina kirjutan, et mul on jalad juba kümme aastat haiged ja ma ei jõua Toomemäest üles ronida. Aga mul on blogi, mille nimes sisaldub kuraditosin, just nagu Kuradisilla küljele kirjutatud aastaarvud 1613 ja 1913. Me võiks koosolekuid pidada ka minu blogi kommentaariumis.
Klassivend vastab, et kirjutanud on ta elu aeg, mina võin tema ajakirjanduslikke esinemisi ka võrgus kommenteerida, aga siis ma olen lihtsalt üks tuhandete hulgast.
Mina kirjutan, et F tähendab seda, et Fantoomidel on hea fantaasia. Küll me midagi välja mõtleme. Aga praegu mul käsi juba kirjutamisest valutab.

0 vastukaja: