reede, aprill 13, 2012

Ergastuda või kirgastuda

Lugesin entsüklopeediat. Seal kirjutati, et on kaks erinevat võimalust - kas ergastuda või kirgastuda. Seletasin, et üks tähendab ärkamist ja teine uinumist. Saabus naisusukuulutaja, kes hakkas ühte tüdrukut pöörama. Mul oli mõlemas käes joogitops, millest üks läks voodi peale ümber. Usukuulutaja küsis tüdrukult, mis oli enne juhtunud. Usukuulutaja pöördus minu poole, et kas mina lasin putuka kraanist alla. Vastasin, et mina pole seda teinud. Kui putukaid ei ole liiga palju, siis ma neid kraanist alla ei lase, ja seekord oli neid ainult üks. Vähemalt ei lase ma meelega, kogemata võin vahel lasta. Usukuulutaja küsis tüdrukult, kellega ta vannitoas üks minut süleleb. Tüdrukul sellist inimest ei olnudki. Aga nüüd püüdis ta jätta muljet, et see inimene olen mina. Ta puutus mulle kergelt vastu. Lamasime kahe voodi vahel, toetudes lastelauale ja toolile. Ema tuli äratama. Ta küsis, miks ma ei ole oma voodis, vaid kohas, kuhu mind võis viia seiklus. Ta küsis midagi pikemalt, aga kõike ma ei kuulnud. Vastus oleks olnud, et ma ei tea, kuidas ma sinna sattusin, õhtul läksin magama oma voodisse. Aga kuna ma kõike ei kuulnud, siis küsisin hoopis, mis küsimus oli. Ema kordas, aga ma jälle kõike ei kuulnud ja jälle ei vastanud.

*
Vaatasin pealkirja alla "ERSP Pakril". IRL-ist lahkujad taastasid ERSP-d. Kuna Madisson oli juba varem ühe ERSP taastanud, siis ei teadnud, kas ta lubab neil seda nime kasutada. Uue ERSP liikmed põhiliselt laulsid nõukogudevastaseid laule. Enamus neist olid vanad inimesed. Seetõttu tundus kahtlane, et noored neid valimistel toetaks.

*
Üks naine ütles, et nüüd ma olen nii vana, et pean temaga abielluma. Olin nõus. Läksin sellest sugulaste tuppa teatama. Arvasin, et see naine tuleb ka sinna, aga teda ei tulnud. Lõpuks oli kell nii palju, et pidin lahkuma. Minema hakates ütlesin, et naine mõtles vist ümber. Aga kui ma oma toa ukse taha jõudsin, oli naine mulle selle vahele kirja jätnud, et ma annaks talle võtmed. Ma ei saanud aru, mille võtmeid ta soovib. Järgmine päev öeldi mulle, et see naine on kohvikus. Ühtlasi näidati tema pilti, et ma ta ära tunneks. Kohvikust leidsingi sellise naise, nagu oli olnud pildil. Ta ütles mulle, et ma ootaks tund aega.

0 vastukaja: