esmaspäev, aprill 09, 2012

Selline järjekord oli juba enne

Olin raamatupoes. Üks raamatuvirn minu lähedal läks ümber. Hakkasin raamatuid virna tagasi laduma. Ütlesin omaette, et nüüd ma pean need kõik veel ära ka ostma. Virn ei püsinud püsti sellepärast, et seal olid eri suurusega raamatud vaheldumisi. Võidi arvata, et mina olengi need niimoodi ladunud, aga selline järjekord oli juba enne. Leidsin raamatute vahelt märkmikuid. Ütlesin, et need on ju minu märkmikud. Ma arvasin, et neid pole enam alles. Nende leidmine oli vapustav.

*
Helina oli ühes kirjas öelnud, et ta kaalus mulle kirjade saatmise lõpetamist. Arvatavasti tuli see sellest, et ta oli kellelegi teisele kirju saatma hakanud ja ei pidanud kahele inimesele korraga kirjutamist õigeks. Kuigi selle kirja ta mulle siiski saatis, lõppesidki tema kirjad varsti pärast seda otsa.

*
Vaatasin ühes asutuses oma arvutipostkasti. Sinna oli saadetud igasuguseid ajalehtede uudiseid ja muud sellist. Ütlesin, et nad oskavad ühe nädalaga postkasti täis lasta. Tahtsin ekraanil kursorit liigutada, aga arvutil ei olnud hiirt. Mulle tuli meelde, et siis tuleb lihtsalt sõrmega mööda seina tõmmata. Aga liigutus ei tulnud mul ikkagi hästi välja. Ütlesin, et varem ma oskasin seda paremini liigutada, sest ma ei mõelnud liigutuse üle.

*
Ajalehes avaldati ülevaade läbi aastate tehtud küsitlustest Euroopa Liidu teemal. Seda ei saanud avaldada ühtse jadana, sest eri kordadel ei olnud küsitud täpselt samu asju. Osad küsitlused olid selle kohta, kas Eesti peaks kasutama krooni või eurot. Algul olid krooni pooldajad suures ülekaalus, aga neid jäi iga aastaga vähemaks.

0 vastukaja: