reede, aprill 20, 2012

Teises linnas valiti esimeest

Üks mees patsutas laste tagumikke ja pildistas seda. Ta sundis lapsed vaikima väitega, et kellegi teisega ei ole ta nii teinud. Kui saadi teada, et on, siis ta valetas, et teisi patsutas ta teist moodi, mispeale vaikiti esialgu edasi.

*
Olin kaitseliitlane. Mul oli kohustus sõja puhkemise korral munder selga panna ja kogunemisele minna. Ütlesin, et pean vaenlasele vastu minema juba sõja esimesel päeval. Mul püsis see kohustus vaevu meeles.

*
Hakkasin oma vanu maale üle maalima. Tegin seda ploki kolme esimese maaliga. Need läksid koledamaks. Teoreetiliselt sai neil lasta veel kuivada ja proovida siis veelkord üle maalida, et ilusamaks läheks. Henn ütles, et see on rõve, et ma olen seganud sinist ja roosat. Vastasin, et rohkem ma vanu maale üle ei maali. Õnneks olid rikutud pildid eelnevalt pildistatud.

*
Vaatasin internetis ühte vestlusgruppi, kus ma varem polnud käinud. See oli tehtud mõned aastad tagasi, et ühel mehel oleks avaldamiskoht, aga seal ei olnud selle ajaga väga palju kirjutatud. Seisin bussipeatuses, mis oli tehtud selle mehe pealevõtmiseks. Aga bussipeatus oli viidud nüüdseks teisele poole teed, sest see mees seisis hoopis seal. Läksin sinna. Sain teada, et on olemas erabussiliin, mille buss ei peatu peatustes, vaid liini kasutajate majade juures. Tegemist oli vist mikrobussiga. Tuli minna teise linna, kus oli ükskord juba käidud. Ütlesin, et seal on ju maja väiksem kui seal käinute arv. Vastati, et tähendab, et osad pidid ööbima teises majas. Teises linnas valiti esimeest. Malelaual oli seis, kus ühel poolel oli etturite arv hea, aga ma ei näinud, kuidas ta ühte etturit kaitsta saab. Mees, kes sai esimehe valimistel kõige rohkem hääli, küsis pärast hääletamise lõppu, kes tahab esimeheks hakata. Soovi avaldas tema ema. Selleks ta saigi. See ema oli võimu soovinud arvatavasti sellepärast, et ta ei olnud vaimselt terve. Plakatil, kuhu oli kirjutatud etturite arv, oli see muudetud kümnelt üheksale. See tähendas, et kaitsmatu ettur oligi vahepeal löödud.

0 vastukaja: