reede, mai 04, 2012

Arvuti käitumine

Läksin kodu suunas. Aga seal tänaval oli koer, seetõttu keerasin tema eest teisele tänavale. Seal ma sõin, istudes söögilauas ühe tüdrukuga kõrvuti. Tüdruku ema ütles selle kohta, et me oleme ühes voodis. Läksin voodisse teki alla. Üks Idamaa naine tuli ja püüdis mult tekki pealt kiskuda, aga ma hoidsin kahe käega kinni. Kui tuli teine Idamaa naine, kordus sama. Võtsin ühel naisel labajalgadest kinni. Kui ma vahepeal teise naise suunas vaatasin, langes kinnihoitav sellest masendusse. Lääne naised võisid olla sama agressiivsed ja seejuures veel paljamad.

*
K. Mägi riputas võrku linke üles. Täna pani ta üles lingid kolmele blogile, kus oli värskeid unenägusid avaldatud. Üks oli minu, üks Vorobjovi ja üks ühe lätlase blogi. Mõtlesin, et lätlane kirjutab arvatavasti inglise keeles. Aga see ei ole hea, kui kõik inglise keelele üle lähevad. Parem kui ta läti keeles kirjutaks. See sunniks küll võõrkeeli pealiskaudselt lugema.

*
Laual oli lahti arvuti. Ta küsis mult midagi. Mul läks hiir valesse kohta, nii et andsin kogemata nõusoleku mulle teadmata asjale. Arvuti käitumisest paistis, et olin andnud nõusoleku kõik failid ära kustutada. Tegin kiiresti restardi, et päästa veel, mis päästa annab. Sellise asja kohta ei oleks tohtinud üldse nõusolekut küsida.

0 vastukaja: