pühapäev, september 09, 2012

Ajupoolkerade koostöö

Kui ma olin ühe-aastane, oli dr. Talvik mulle soovitanud harjutusi kahe ajupoolkera koostöö parandamiseks. Selleks tuli teha minu ühe kõrva ääres plaksu, ja ma pidin seda teisel pool pead oma kätega järgi tegema. Samuti tuli mulle öelda ette lauseid, mida mina pidin kordama. Nende harjutuste tulemusel läks minu ajupoolkerade koostöö paremaks kui teistel inimestel. Ise ma neid harjutusi ei mäletanud, mulle räägiti nendest alles nüüd. Aga nende mõjul olin ma neid mäletamata ise hiljem enda jaoks sama tüüpi harjutusi välja mõtlema hakanud.

*
Ühe trepikoja ees oli kari suuri putukaid. Mõne tunni eest olid samas kohas olnud sama suured ussid. Ütlesin neile: ma tean, te vahepeal koorusite. Mõtlesin, et võibolla need on rändtirtsud.

*
Ema rääkis, et oma lapsed ka muutuvad poliitkorrektseteks. Tõnu oli perekonna listis kirjutanud, et "lesbi" on parem sõna kui "homo", sest "homo" on natsionalistlikum. Läksin koos Tõnuga kaubahalli poolt kodu poole. Sosistasin, et ma tahaks teda lüia. Tõnu küsis, mille eest. Sosistasin, et selle eest, mis ta perekonna listi kirjutas. Tõnu küsis, keda mina siis austan. Sosistasin, et mitte kedagi. Sosistasin, et aga ma ei löö. Läksin kaubahalli juurde tagasi, et vaadata, ega midagi sinna ei ununenud.

*
Kui tuli kokku Riigikogu, andis Eesti Komitee juhatus talle volitused üle. Aga rühm Eesti Komitee liikmeid kuulutas selle juhatuse otsuse õigustühiseks. Nad käisid Eesti Komitee nime all koos edasi. Nüüd oli juba unustatud, millest see tuli, mistõttu neid uudistes nimetatigi Eesti Komiteeks. Räägiti, et varsti tuleb eesnäärme aasta, kui hakatakse massiliselt eesnäärme uuringuid tegema.

0 vastukaja: