pühapäev, oktoober 21, 2012

8 punkti ööga

Kivisildnik seadis aparaadi nii, et talt tuli mulle igas minutis üks telefonikõne. Selle spämmimise lõpetamiseks katkestasin ühenduse kahe aparaadi vahel. Kivisildnik asus seda taasatama, aga seekord nii, et kõned tuleksid suuremate vahedega.

*
Läksin suusatama. Kui olin tükk aega suusatanud, märkasin, et olin seda teinud kogu aeg ühe kepiga. Enne mul oli kaks keppi olemas olnud. Hakkasin teist keppi otsima. Ühe seina ääres oli hunnik keppe, aga enda oma ma sealt ei leidnud. Ütlesin, et nii paks lumi tuli maha, et isegi Paides sai suusatada. Paides oli tavaliselt lumekate hõredam kui mujal. Hommikul Paidesse jõudes ei olnud seda sadu veel olnud.

*
Magasin Paides. Hakkasin vist ärkama. Oli veel pime. Vaatasin pingi pealt kella. Kell näitas, et ma olin täna öösel saanud 8 punkti. See tähendas, et ma olin näinud 8 unenägu. Arvasin, et sõidame ärgates kohe Tartusse, aga selgus, et see pidi toimuma alles õhtul. Räägiti, et Taimo tunneb Šukyst. Olin seda unes ka näinud. Küsiti, kuidas Šukyse nimi kirjutatakse. Isa vastas, et C-ga. Vaidlesin vastu, et Š-ga. Seda nime kirjutatakse mitut moodi, aga see, kes asja uurinud on, kirjutab Š-ga.

0 vastukaja: