esmaspäev, oktoober 08, 2012

Lahinguväljal

Pidime minema lahinguväljal märkide juurde. Märkide juurest läksime süia võtma. Võtsin ühe klaasi juua, ühe leiva- ja ühe saiaviilu. Toidujagaja ütles, et ma võtaks rohkem. Võtsin teise saiaviilu juurde. Toidujagaja arvates oli sellest ka vähe, aga ma läksin ära. Mõtlesin, et nüüd mul võib kõht tühjaks jääda, aga toitu võtma tagasi ma ei lähe. Üks inimene rääkis eemal minust. Ütlesin, et ta arvab, et lahingu tulemus sõltub sellest, millised veresooned mul käe peal on.

*
Mängisin pika male turniiril. Sain raske võidu. Ütlesin Jürgen I-le, et nüüd mul on kuus punkti. Ees oli veel ainult seitsmes voor. Vaatasin, et Jürgenil on sama palju punkte. Ütlesin, et aga me võime viimases voorus omavahel kokku minna.

*
Olin võitnud ka turniiri viimases voorus. Rääkisin, et kunagi sai Voon turniiridel alati teise koha, seejärel Peebo, nüüd olen hakanud saama mina. Ütlesin, et see on mu elu parim turniir, sest seni olin kolmel korral esikohta ainult jaganud, aga nüüd sain üksinda esikoha. Selle peale mul suruti kätt.

*
Läksime poodi. Olime kaupa ette tellinud. Aga nüüd müüja ütles, et ta ei mäleta, mida me tellisime. Isa hakkas temaga selle eest pahandama, et mis ettetellimine see on. Paistis, et tellida oli lastud ainult selleks, et meid poodi tagasi meelitada, et me midagi muud ostaks. Kui tuli meelde, mida me olime tellinud, ütles müüja, et vahepeal üks teine ostja tellis sama kaupa ja nüüd on uus juba kallima hinnaga. Olime tellinud jalanõusid ja arvuti juhtme. Aga kui meile neid näidati, siis vaatasime, et need ikka hästi ei sobi. Olime pahandanud müüjaga lepingu tühistamise pärast, aga nüüd tahtsime ise lepingu tühistada.

0 vastukaja: