laupäev, detsember 08, 2012

Vägivalla ruum

Raha pandi laste eest voodi alla peitu. Üks laps tegi kavala näo pähe ja vaatas raha asukoha ära. Oli karta, et varsti varastab ta seda vähemaks. Seetõttu kavatsesin pärast raha üle lugeda, kas kõik on alles.

*
Olime ühe maamaja õuel. Seal oli kaks erinevate perede tüdrukut. Öeldi, et nad on ikka veel üksteise sõbrad. Kui öeldi, et sinna tuleb kolmas tüdruk ka, küsis üks tüdrukutest, miks. Põgenesin metsa vahele. Jälitajad olid kannul. Mõtlesin, et põgenen tihedasse võssa ja viskan seal pikali. Kui ma olen pikali, siis mind ei nähta ja seisma jäämise tõttu ei leita ka sammude hääle järgi üles. Aga kui ma olin võssa sisenenud, siis nägin, et nii tihe see ei olegi.

*
Olime kooli uues spordisaalis. Seal oli kõrvuti kaks korvpalliväljakut. Nii suure spordisaali ehitamine nõudis palju raha ja nüüd ähvardas veel katus vett läbi lasta. Aga ehitamise ajal oli see raha olemas. Kõndisin selles hoones ringi. Seal oli liiga palju ühtesid ja samu tüüpi ruume. Läksin vägivalla ruumi. Seal tulid juba uksel lihaselised inimesed vastu ja üks kohe virutas.

*
Sõitsin autorallil. Mul õnnestus paljudest mööduda, sest sõitsin erinevalt teistest vahepeal vastassuunavööndis. Finišisse jõudsin paremate hulgas. Mul paluti kontrollpunktide tunnistused ette näidata. Küsisin, mis need veel on. Teistel olid need olemas. Sellepärast nad must taha olidki jäänud ja nüüd ei läinud minu sõit arvesse.

0 vastukaja: