reede, august 30, 2013

Silmade puhastamine

Eile:

Valisin Pille toa riiulist raamatut, mida lugeda. Pille näitas mulle ühte raamatut ja küsis, millal ma selle küsimuse endale selgeks teen. Seal oli vist juttu keskkonnaküsimustest. Võtsin välja Nahksuka juttude viimase raamatu. Ütlesin, et kolm varasemat olen ma läbi lugenud ja ühte meil ei ole. Pille näitas, et ma eksin, see raamat, mida ma pidasin kodust puuduvaks, oli välja võetuga samade kaante vahel, ühtede kaante vahel oli kaks raamatut. Olin seda köidet ka kunagi osaliselt lugenud ja järjehoidja oli sellest ajast vahele jäänud. Nüüd võtsin järjehoidja vahelt välja, et hakata lugema otsast peale. Läksin suurde majja, kus pidi algama loeng. Ivar küsis, miks ma tema koha peale istun. Vastasin, et ma võin mõne muu koha peal ka istuda. Istugu, kus ta tahab.

*
Täna:

Meil käis koos klubi. Ronisin õhtul pärast tööpäeva lõppu selle ruumi. Peebo ja teised mehed olid juba kohal. Klubist püüdsin põgeneda nii, et Ariel ei näeks, kuhu ma lähen, et ta mind jälle torkima ei hakkaks.

*
Ütlesin, et mulle tundub, et keegi on minu blogile sisse murdnud ja teeb seal muudatusi. Mõtlesin, et kui ma nii ütlen, peetakse mind haigeks ja ei usuta midagi, mida ma kirjutan. Ütlesin, et mul ei ole muid muudatusi tõestada õnnestunud kui blogi pakkujate enda külgribal tehtud. Mulle tuli meelde, et kui ma olin täna pidanud sissemurdjate tööks, et ühes nimes oli tähti st kirjutatud mitu korda, siis raamatut koostades ma olin kontrollinud, et peabki olema topelt. Ainult et blogis oli vist neljakordselt. Seisin maja välisukse juures majas sees ja puhastasin silmi. Nägin läbi ukseklaasi, et ühed tüdrukud kõndisid mööda. Pistsin pea korraks majast välja. Nii sain teada, et ma ei ole maamajas, vaid Kaunase puiesteel linnamajas. Mida rohkem ma silmi puhastasin, seda rohkem tuli seda teha. Kartsin, et olen midagi silmanurga sisse vajutanud. Üks mees tuli trepist alla ja kõndis must mööda. Ütlesin talle, et mul on silmad rähmased. Ta vastas, et need on jah rasvased. Nüüd nägin peeglist, et kulmud on ka rasvaga koos.

0 vastukaja: