esmaspäev, september 23, 2013

Aasia riikides

Eile:

Olime Indias. Üks muul vajus vankriga tiiki. Indialased ütlesid, et Indias on muulad varem ka kaduma läinud, aga pärast on kõik ära tuntud. Indias oli isegi inimesi selleks palju, et neid kõiki ära tunda, looma ära tunda oli veel raskem, aga sellega saadi hakkama. Mängisime reketiga palli.

*
Olime Hiinas. Vahepeal olime seal kindlas peatuskohas, aga vahepeal käisime tiire tegemas. Ühele tiirule minnes mõtlesin Kati P. käest küsida, kas me kunagi Eestis ka kokku saame. Tiirul olles läksin teiste juurde tänavale seisma. Hiinas olles mulle meeldis teiste juures seista. Lätis polnud meeldinud. Lätis olin kogu aeg mõelnud, et tahaks juba kodus olla.

*
Vaatasin oma keskkooli lõpukirjandit. Olin saanud kaks hinnet - kahe ja nelja. Olin arvanud, et kaks on keele ja neli sisu eest. Aga nüüd hakkasin arvama, et asi oli vastupidi, sest oli antud minu jaoks nii võõras teema, et sellel oli saanud kirjutada ainult kahele. Oli tulnud kirjutada midagi armastusest. Seejärel vaatasin Pille pabereid. Need olid palju rõõmsamad. Üks paber oli muusika kohta, see oli laulev. Ma ei tahtnud teistkordsetele keskkooli lõpueksamitele minna. Mõtlesin, et teisel korral ei lähe need ainult minul halvemini, vaid tervel meie klassil. Paremad tulemused saavad meist nooremad. Ütlesin, et aastal 1995 õppisin hoolega ja kõik eksamid läksid hästi. See oli suur pingutus ja seda ei saa kaks korda elus teha.

0 vastukaja: