kolmapäev, september 04, 2013

Tunni sisustamine

Tahtsin ajalehest vaadata, kas mees, kellest seal kirjutati, on tähtis tegelane, nagu mul meelde oli jäänud. Isa tõi koju hulga selle mehe värskelt välja antud raamatuid. Ta ütles, et kindlasti hakatakse rääkima, et need on võltsingud. Kahtlane oli, et Uluots ja teised olid sellele mehele kõigest rääkinud, aga ise ta polnud midagi teinud. Mehele hakati esitama kahtlustavaid küsimusi. Raamatute koostaja oli Urmas, kes nimetas ennast ajaloolaseks ja ühe kuulsa luuletuse autoriks.

*
Oli tund klassis 301. Rääkisin, et kui ma olen vabamüürlastele öelnud, et ma olen rahvuslane, on nad minuga edasi mänginud. Rääkisin Peebule, et elus ei lähe hästi sellel, kes tunni ajal kaasa töötab, vaid sellel, kes mängib tunnis malet, sest see arendab aju rohkem. Õpetaja ütles, et maletajad läheksid taha pinki. Maletajad olime Pille P., Krister, Erik, Sander ja mina. Pille istus kõige viimasesse pinki, teised poisid eelviimasesse, mina tagant kolmandasse. Õpetaja andis arvud 31, 43 ja 73, et need peast kokku liita ja neid seejärel ühe arvuga korrutada ja jagada. Liitmine tuli mul välja, aga korrutamine ja jagamine mitte, enne lõppes tund ära. Ariel muutus agressiivseks. Ütlesin, et ma ei luba tal asju lõhkuda.

*
Olin ühel peol. Enne sööma hakkamist pidin kolima ühest lauast teise. Võtsin taldriku kaasa. Sellelt loksus vahukoort põrandale. Vahukoore seest tuli välja tume piklik asi, mida ma süia ei tahtnud, seetõttu panin selle laualina peale. Arvasin, et see on hiireliha. Aga teised ütlesid, et kokkupressitud herned.

0 vastukaja: