kolmapäev, mai 07, 2014

Foto raamatus

Tahtsin Helenale näidata, et ühes raamatus on tema foto. Hakkasin seda sealt otsima. Henrik ütles, et ma otsin professionaalse kiirusega. Raamatus olid fototahvlid mitmes jaos. Otsimine ei läinud tegelikult kiiresti. Helena ütles juba, et ta hakkab ära minema, aga ma polnud pilti leidnud. Et kiiremini leida, võtsin lahti nimeregistri ja otsisin sealt välja Maaja nime, sest Maaja ja Helena olid samal fotol. Niiviisi leidsin ühe foto, millel oli Helena, ja ühe, mille alla oli kirjutatud, et sellel on Helena käsi. Ma polnud kiirlehitsemisega Helenat pildil ära tundnud, sest ta oli seal võõra näoga.

*
Läksin koos isaga ühte aeda. Seal oli mitu kursuseõde. Ma polnud nendega ülikooli ajal rääkinud, aga rääkisin nüüd pikalt. Aiast lahkudes tegin ühe kursuseõe nägu ja mul oli käsi ümber teise kaela. Kursuseõde ütles, et ärme kesklinna lähme. Sellega olin nõus, sest õppehoone lähedal oleks võinud tuttavaid vastu tulla. Vastutulijad said aru, et mina ei hoia kätt ümber kursuseõe kaela, vaid tema hoiab seal minu kätt. Tööd ma polnud täna üldse teha jõudnud, kuigi kursuseõde arvas vist, et olin.

*
Televiisoris rääkis üks vaimulik. Ta rääkis, et 60 vaimulikku, kes olid hääletanud selle poolt, et hakata nimetama pastoreid preestriteks, saavad karistada, reform pööratakse tagasi. Vaimulik ütles, et olemasolevat korda ei tohi kunagi muuta.

0 vastukaja: