esmaspäev, mai 26, 2014

Kaks vaatepilti

Õigeusu vaimulik rääkis vene kirikus, et venelaste esitatavad andmed on täpsemad kui eestlaste omad. Minu arvates oli vastupidi. Üks mees rääkis teleseriaali viimases osas välja saladuse, et tema põdrale ei tohi koeri kallale lasta. Selle peale kohe lasti.

*
Hakkasin minema bussijaamas bussi peale. Juht küsis, kas mul on tabletti, mida kasutada bussi kütusena. Ühe tableti tükikesi ma taskust leidsin. Juht ütles, et need sobivad. Tabletitükikeste rahaline väärtus pandi tabelisse annetusena kirja. Buss sõitis jaama teise otsa, siis lasti inimesed välja, et juht saaks enne edasisõitu bussi remontida. Kui ta edasi sõitma hakkas, siis ma uuesti peale ei jõudnud.

*
Näitasin Tõnule Paide maja ees, et üks vaatepilt on seoses ühe asjaga naljakas. Tõnu naeris. Seejärel näitasin, et aga kuusk on kurb. Tõnu vaatas ja vastas, et tema arvates mitte. Vaatasin uuesti ja ütlesin, et tema vaatenurga alt jah mitte, aga kui sellel veel rohkem õisi küljes oli, siis oli kurb. Kuuse ees kasvas tegelikult teine puu, õied olid sellel, mitte kuusel. Natuke oli neid veel küljes.

0 vastukaja: