kolmapäev, mai 28, 2014

Saaremaa meistrivõistlused

Algas Nõukogude võim. Saali saabus kolm inimest, kes olid läinud käsu peale uue võimu teenistusse. Põgenesin mööda mutikäiku, mis viis Tartu alt läbi.

*
Laua peal oli üks 1960. aastate "Spordilehe" number. Kirjutasin selle põhjal blogisissekande, et vanaisa tuli üks aasta suusatamises Saaremaa meistriks. Vaatasin, et olin kirjutanud Tartu Saaremaa meistriks ja "Tartu Spordilehe" andmetel. Kustutasin mõlemast kohast Tartu ära, sest see oli vale. Siis vaatasin, et vanaisa nime pole ajalehes üldse mainitud. Kustutasin kogu blogisissekande ära. Ütlesin ka suuliselt, et see, mis ma kirjutasin, ei olnud õige. Mind pani selliseid asju kirjutama vist hüpnoos. Mõtlesin, et aga võibolla tuli vanaisa siiski mõnel teisel aastal Saaremaa meistriks.

*
Olime välismaal. Tagasi pidime lendama lennukiga. Siis pidin kotist noa välja võtma, sest lennukisse ei olnud lubatud metalli viia. Välismaale olin pääsenud noaga, sest siis me ei tulnud lennukiga. Magasime hommikul välismaa hotellis. Teised tegid hääli ja puudutasid mind, aga ma ei reageerinud millelegi, et mitte ärgata. Hakkasin mööda tuba hõljuma. Teadsin, et hõljumisele järgneb tavaliselt ärkamine. Aga seekord seda ei juhtunud, vaid olin varsti voodis tagasi.

0 vastukaja: