laupäev, jaanuar 03, 2015

Leidsin kaastöö

Ma polnud laua peal olevat mulle saadetud paberipakki lõpuni läbi vaadanud. Kui ma nüüd seda tegin, siis selgus, et see sisaldab siiski minu kirjutatud ajakirjas äsja avaldatud arvustust. Ühes numbris oli ilmunud mitu arvustust. Olin kirjutanud oma arvustuse viimases lõigus, et tahtsin kaastöö ruttu valmis saada, sest sama raamatu kohta võib keegi teine ka saata. Toimetus oli lauset täiendanud, et võidi saata ja saadeti. Avaldatud oli sel teemal ainult minu oma.

*
Ühel majal oli kaks välisust, mille vahel oli trepp. Läksin koos emaga sellest trepist alla. Ema ütles, et ta on tähele pannud, et mulle ei meeldi roheline värv. Vastasin, et ma ei näe siin rohelist. Roheline mulle meeldib, aga mulle ei meeldi see, et siin on nii pikk trepp.

*
Saatsin ühele naisele telefonisõnumeid. Kuulsin, kuidas ta eemal teistele rääkis, et ta pole ühtegi sõnumit esimesena saatnud, ainult vastuseid. Järeldasin, et ta minu saadetud vaikib maha ja räägib oma mehe omadest, sest ühelegi minu sõnumile ta vastanud ei olnud.

*
Ühe tüdruku kohta öeldi, et ta näeb vana välja. Vastasin seletuseks, et ta suitsetab. Mulle öeldi, et ma ei muretseks, selle tüdruku isa ei joo viina.

0 vastukaja: