kolmapäev, veebruar 11, 2015

Kolmest kohast tuttav

Oli vaja ronida mitmekorruselise maja otsa. Erinevate inimeste ronimisoskus oli erinev. Põrgatasime maja ülemisel korrusel mitmekesi palli õhku. Lootsin veel pallile pihta saada. Õppejõud ütles, et mul on palju unistusi.

*
Sõin taldrikutäie tatraputru. Tahtsin veel teise taldrikutäie juurde võtta, aga nüüd nägin, et pudru sees on elusad ussid. Ütlesin, et nad võivad mulle südamesse tungida. Ema arvas, et ei tungi. Ütlesin, et kui nad 100 kraadi juures ei hävinud, siis nad minu kehatemperatuurist ka ei hävi. Ma ei teadnud, kas ema läheb mulle apteegist usside vastu rohtu tooma. Vennad tulid sööma. Hoiatasin, et pudru sees on ussid. Klaus ütles, et ta ei näe. Panin sõrme ühe ussi lähedale ja näitasin.

*
Kõndisin koos Pillega mööda teed, mille kõrval oli liiv. Tuli juttu sellest, kes on E. Joandi. Ütlesin, et mulle jäi ta eurolistist juba esimesel päeval meelde. Ta ennustas õigesti, et kõik rahvahääletused Euroopa Liidu teemal lõppevad häältevahekorraga 51-49. Eesti rahvahääletusel oli küll vahe suurem. Hiljem oli Joandi roheline ja võitles Strandbergiga. Ta oli juba varem öelnud, et ta ei astu ühtegi parteisse peale rohelise. Mõtlesin lisada, et ta kirjutas ka keelelistis ja võitles nagu minagi eesti keelde võõrmõjude sissetungi vastu.

0 vastukaja: