esmaspäev, märts 30, 2015

Etteasted videos

Ühele poisile kutsuti kiirabi, sest ta nägi nii ilusaid asju, et silmad hakkasid sügelema ja ta kartis nende lõhkemist.

*
Ajalehes kirjutati, et rahvas nõuab presidendiks Savisaart, Kallast või Tulvistet. Tulviste oli hiljuti ajalehes öelnud, et tema elutöö on tehtud, aga nüüd teatati, et ta on jälle kaks tähtsat ametit vastu võtnud.

*
Vaatasime vanaema ja vanaisa pool tehtud vana videot. Seal hakkas vist isa, mitte vanaisa vihaselt karjuma. Järgmisena näitles Priit. Kolmandast inimesest arvasin algul, et ta on Tõnu, aga tegelikult oli ta Jürgen. Jürgen näitas, kui sirgelt ta seista oskab. Talle öeldi, et sirgelt seismine pole mingi etteaste. Jürgen vaidles vastu, et sirgelt seismine on väga tähtis, talle ükskord öeldi, et teda ei saa sõjaväkke võtta, sest ta ei oska sirgelt seista. Mõtlesin, et sõjas peab niikaua sirgelt seisma, kuni saab haavata. Haavatul lubatakse rindelt lahkuda ja haiglasse minna. Videos esimese etteaste teinud inimene ei olnud isa, vaid üks Priidu ja Jürgeni nendega sama noor sõber.

*
Vaatasin fotot, mis oli tehtud minust maleklubis. Olin just võitnud, seetõttu olin pildistamise ajal endale märkamatult laialt naeratanud. Mul olid pikad juuksed silmade ees. Fotoalbumi kõrvalleheküljel oli pilt Liisast, kellel olid samuti juuksed silmade ees. Liisa palus, et ma valmistaks talle vibu. Vastasin, et ma ei oska väga hästi vibu valmistada, aga oskan oksa ära koorida. Samal ajal koorisin. Liisa ütles, et koorida oskab ta ise ka. Vastasin, et me kõik oskame. Avaldasin arvamust, et vibuga on parem mitte lasta, sest ükskord üks vend lasi teist vibuga nii, et see sai raskelt haavata, nool põrkas tagasi ja laskja sai ise samuti.

0 vastukaja: