pühapäev, märts 01, 2015

Trükiviga

Loetlesin kolm head asja. Üks hea asi oli, et eestlastele on tähtsad ühed asjad ja venelastele teised. Teine hea asi oli, et kui ma malet mängin ja hea tulemuse saan, siis pean selle jaoks väga kõvasti pingutama.

*
Läksin bussijaama, et sõita klassiekskursioonile. Mõtlesin, et unustasin vist raha kaasa võtta. Siis tuli meelde, et raha on särgitaskus. Külli küsis mult laenutähte. Andsin, aga ütlesin, et kui ta ühe küsis, siis ta küsib varsti juurde. Külli vastas, et Euroopa Liit trükib kogu aeg uusi laenutähti. Arvasin, et ma unustan varsti ära, kui palju ma olen laenanud.

*
Tundsin ennast halvasti. Mõtlesin, et käin vahepeal kodus. Maja eesotsas oli ema, mina sisenesin tagauksest. Seal oli poe ladu. Müüja kahtlustas, et ma tahan midagi varastada ja küsis, mida ma sealt otsin. Vastasin, et ma natuke istun siin ja seejärel ostan rohtu. Maja, kuhu ma olin sisenenud, oli Peedu kirjanike suvila.

*
Kirjutasin blogisissekande. Märkasin, et olin kasutanud pealkirjas sõna zooloogia asemel zoloogia. Tahtsin seda ära parandada, aga juba oli tulnud kommentaar vigade parandusega. Mõtlesin vastata, et mina võisin vea teha, aga miks ajaleht selle ära trükkis? Kommenteerija oli lisanud lingid kahele venekeelsele videole. Mõtlesin, et kommenteerija vist ei ole venelane, vaid Eestis lihtsalt osatakse vene keelt.

0 vastukaja: