neljapäev, juuli 30, 2015

Teistsugune arst

Helen küsis mult, kust saab pastakatinasid osta. Oletasin, et paberipoest või toidupoodidest. Hakkasime koos neid otsima minema, aga Helen jooksis nii kiiresti ees, et ma ei jõudnud järele.

*
Tahtsin minna arsti juurde. Asutuse üks osakond oli arstiosakond, küsisin aega sinna. Vastati, et osakonna nimi on küll arstiosakond, aga see ei ole tavaline arst. Selgitasin, et nii on iga kord vastatud, aga seal käimisest on kasu olnud. Kui osakonda kohale jõudsin, siis räägiti seal mulle, et see osakond tegeleb sellise meditsiiniga, mis vaatab haiguste omavahelisi seoseid. Kahjuks suurem osa, kes sellist meditsiini õpivad, spetsialiseeruvad arhiiviharule. Võibolla mina valin teise haru.

*
Mängisin maleturniiril M. Kolgiga. Algul oli mu seis parem, aga lõpus panin kaks vankrit sellisesse asendisse, et kuningal kadus keset lauda taganemistee ja sain mati. Rei ütles, et ma poleks tohtinud kaotada, sest nüüd saab Kolk akadeemilise maleseltsi preemia. Ma mahtusin vist ka selle arvu sisse, kes preemia said. Hakkasin nuppe karpi panema. Rääkisin, et see on vist minu kodust toodud malelaud, aga ma pole kindel. Kui ma siin enne trenni tegin, siis ma kasutasin siinseid nuppe ja panin arvutimalelauale. Lõpuks jõudsin järeldusele, et karp, kuhu ma nuppe panen, ei ole kodust toodud, sest see on mingi valge asjaga koos.

0 vastukaja: