pühapäev, jaanuar 17, 2016

Elukohavahetused

Olin ühe maja juures, kus elas vist üks tähtis tüdruk. Kindel ma selles ei olnud, sest ei tundnud teda näo järgi ära. Minevikus oli olnud üks inimene, keda ma olin näo järgi ära tundnud. Siin majas võis praegu tähtis tüdruk elada, sest ta võis olla sellesse kolinud, et minule lähemal elada.

*
Üks naine kolis välismaale ja jättis oma lapsed Eestisse maha. Aga kui ta nägi, et lastele teevad teised liiga, siis ta võttis lapsed ka enda juurde välismaale. Ühes poes ei olnud asjad korras ja see naine läks sinna ja pani korda. Sellel naisel oli liiv purukuiv, väljaarvatud kõige ülemine kiht. Kastsin liiva tema eest.

*
Panin tähele, et üks putukas kõnnib kogu aeg varju suunas. Varem olin näinud putukaid, kes liikusid valguse suunas. Minu varrukas oli varjus ja lasin putukal selle peale ronida. Putukas oli kohmaka kehaehitusega, tal oli üks jalg väga pikk. Varsti oli putukas mul silmist kadunud.

*
Kõndisin ümber maja nurga ja lasin loomadel vastassuunas minna. Ütlesin, et nii suur koer saab endale ise toitu hankida.

0 vastukaja: