neljapäev, aprill 28, 2016

Ununenud hinne

Tahtsin minna kinno. Mõtlesin, et käin enne koolimajast läbi ja võtan sealt pileti. Aga kui ma olin Riia maanteel, siis kuulsin juba kinomajast muusikat, millega kutsuti külastajaid kohale. Mõtlesin, et koolist läbi käia ma ei jõua, pilet tuleb osta kino kassast. Kinosaalis valisin endale koha viimases ja kõige kõrgemas reas.

*
Vaatasin oma õpinguraamatut. Ma olin rääkinud, et ma ei saanud ülikoolis ühtegi kolme, aga nüüd ühe kolme leidsin, see oli saksa keeles. Rääkisin sellest kahele õpingukaaslasele. Tegemist oli küll ühe semestri vahehindega, eksamihindeks olin saanud nelja. Ma ei saanud aru, miks vahehinne õpinguraamatus kirjas on, selle oleks pidanud kirjutama ainult eksamilehele. Üks õppejõud rääkis, et kui üliõpilased kirjutavad uurimistöid, siis kaks kolmandikku sellest on varem kirjutatu refereerimine.

*
Põrand oli täis mängivaid lapsi. Naabermaja aknast kaks nägu kogu aeg jälgisid mind. Nad nägid mind vist sellest hoolimata, et kardin oli vahel. Tundus, et tegemist on vaenlastega, aga kui üks kahest mehest lendas läbi õhu ja aknaklaasi meie juurde tuppa, siis ta käitus sõbralikult. Ta vist ootas, et teine mees ka kohale tuleks, et siis sõbralik käitumine lõpetada ja koos rünnata.

0 vastukaja: