reede, detsember 30, 2016

Nalja digiallkirjastamine

Feisbuk oli teinud uuenduse, et sõbranimekirja lisandus ka selliseid kontakte, kellega polnud sõbrakutseid vahetatud, ja palju. Vahepeal kontaktide arv ka vähenes. See kõikus igal hetkel. Vaatasin, kes mul nimekirjas on. Oli lisandunud üks tuttav mees, kes oli varem olnud vendade kontaktides, mitte minu omades. Üks poliitikahuviline oli nimekirjast ära kadunud, nähtavasti oli ta minus pettunud ja kustutas mind ise. Üks klassiõde oli nimekirjast puudu. Saatsin talle kutse. Siis tuli meelde, et varem oli ta nimekirjas olemas olnud. Nähtavasti oli tema ka mind ise kustutanud.

*
Kõndisin koos psühhiaatriga Sõpruse puiesteel. Ta rääkis, et tema ka kuuleb hallutsinatsioone. Vastasin, et kõik inimesed kuulevad, aga mõni kuuleb tund aega järjest katkematult. Psühhiaatrile oli see uudiseks. Kõndisin koos inimestega mööda teed. Rääkisin, et mõni inimene on tulevane psüühiliselt haige ja mõni endine. Minu kõrval kõndis Krister. Küsisin, et mäest üles suusatamisel pidi olema üks tõugete liik parem, aga kummad, kas paaristõuked või vahelduvtõuked? Vastasin ise, et ilmselt sõltub konkreetse suusataja võimetest. Mul olid jalad kehvemaks jäänud, seetõttu kõndisin, nagu mul oleksid x-jalad.

*
Üks naine käis Ameerika presidendiga juttu ajamas. President soovitas talle, et naine õpiks esinema. Teine kord tuli naine koos ühe mehega tagasi ja ütles, et õppiski. Nad hakkasid luuletusi ette laulma ja naine oli seejuures õnneliku näoga. Mul tekkis teises toas probleem arvuti käivitamisega. Ütlesin, et see arvuti hakkab ka vanaks jääma. Henn tunnistas üles, et minu eelmine arvuti läks sellepärast katki, et kui ma olin selle Veljole laenanud, pillas Henn selle Veljo pool aknast välja. Küsisin üle, et kas Henn. Ta vastas jah. Klaus tuli appi arvutit käivitama. Tundus, et probleem tekkis täna sellest, et mul oli digiallkirjastamine pooleli. Ma olin saanud Ameerikast ühelt õppeasutuselt kirja ja olin tahtnud saata vastuseks digiallkirjastatud naljadokumenti. Klaus muutis nüüd lepingu natuke tõsisemaks, et pahandust ei tuleks. Ta pani naljapealkirja asemele seletavama pealkirja "Üliõpilasnali". Ütlesin, et saadame lepingu teele allkirja lisamata, siis ei teki sellele juriidilist jõudu ja ei saa karistada. Mõtlesin, et tegelikult allkirja andmise korral võiks järgneda ka midagi huvitavat, aga allkirjastamata dokumendi saatmise korral ei järgne enam midagi.

0 vastukaja: