kolmapäev, aprill 12, 2017

Kahtlased metsatööd

Kõndisin metsavahelisel teel. Metsas langetati puid. Mõtlesin, et võibolla peaks kuskile teatama, et metsa varastatakse. Võis ka olla, et puid langetati seaduslikult. Ühte kõverat puud taheti sirgemaks teha, mistõttu ta tehti õhemaks, võttes talt kolmandiku küljest. Seejärel võeti teine kolmandik veel. Nüüd ei pidanud alles jäänud tüvi enam vastu ja murdus ära. Kartsin, et see võib kukkuda inimesele pihta, aga see kukkus siiski inimese kõrvale.

*
Kolk oli ühel korral olnud väga pettunud, et ta kaotas nii nõrgale mängijale nagu mina. Aga ta polnud mind võitnud ka mitmel muul korral. Minu meelest näitas see, et me olime umbes võrdse tugevusega. Tal oli küll reiting palju kõrgem, aga ta oli lihtsalt mänginud sellistel turniiridel, kus selle võis saada. Kolk oli õigesti öelnud, et mina olen ebastabiilsem.

*
Olime laulmisklassis. Pandi hääletusele, kumb kahest sõnastusvariandist on parem. Need sõnad olid kirjutatud tahvlile. Üks õppejõud läks tahvli juurde ja parandas neid. Nägin vaevu läbi eesistujate peade. Kuidas siis veel need pidid nägema, kes minust tagapool istusid?

0 vastukaja: