reede, aprill 14, 2017

Viimane vastupanu

Vaatasin Kerese raamatust partiid. Keres oli pannud ühe kuninga käigu järele hüiumärgi, aga järgmisel käigul see pool kaotas. Võibolla hüiumärk oli nali või siis pidas Keres heaks, et viimase võimaluseni võimalikult tugevat vastupanu osutati. Tõstsin laual sellist mängu, kus valge ründas kuningatiival ja must lõi odaga etturi b2. Sven ütles, et kui mäng käib kuningatiival, siis ei minda etturit b2 võtma. Vastasin, et ma tean, aga ma tahtsin see kord seda varianti vaadata.

*
Artur andis Kristerile ja mulle kommi, aga Sandrile jättis andmata. Mina andsin kommi nii Kristerile, Arturile kui ka Sandrile. Lisaks andsin veel Lauri K-le, kes polnud küll nii suur sõber, aga oli sel hetkel lähedal. Tundi minnes istusin Kristeri kõrvale. Aga mõtlesin, et võibolla keegi teine tahab Kristeri kõrval istuda, seetõttu istusin üks pink ettepoole Arturi kõrvale ümber. Aga mõtlesin, et Arturi kõrval ma ei taha istuda, seetõttu istusin Kristeri kõrvale tagasi.

*
Üks tüdruk kirjutas oma psüühilisest haigusest. Sellepärast ta oligi mulle meeldima hakanud, et tal oli see haigus, kuigi siis ma veel ei teadnud, et see on haigus. Aga tal oli teistsugune haigus kui minul, sest ta oli töötanud näitlejana.

0 vastukaja: