kolmapäev, mai 10, 2017

Lennuaparaadid

Vaatasin teatrietendust. Laval oli kari mehi. Selgus, et see oli selline etendus, et nad võtsid kõik riided seljast ära. Nad tekitasid oma kehadest kujundeid, mis vastasid kirjatähtedele. Üks naine kommenteeris, et erinevad inimesed suhtuvad riiete seljast võtmisse erinevalt, aga tema ise käib segasaunas.

*
Üks blogija kirjutas sellest, kuidas ta kosmoses käis. Ta polevat enne lendu teadnud, kas nii madalal tekib kaalutaolek või mitte. Kaalutaolekut polnud tekkinud. Ma ei saanud aru, kas kirjeldus on unenäo või päriselt juhtunu kohta.

*
Leidsin oma blogist Klausi kirjutatud sissekande. Kui ta mu parooli ära arvas, siis ta oleks saanud teoreetiliselt ka minu sissekandeid muuta. Minu blogis kirjutas ka Tõnu. Oudekki arvas, et kui Klaus ja Tõnu minu blogis kirjutavad, siis nad lähevad varsti tema poolele. Ta ei mõelnud, et minu blogis kirjutamine on minuga koostöö tegemine.

*
Läksin lennuki peale. Alguses oli lennukis pime, et inimesed ennast raskustega harjutaksid, seejärel pandi tuli põlema. Ma ei teadnud, kas lennukis peab kinni hoidma või mitte. Vist käega kinni hoidma ei pidanud, vaid kõik reisijad pidi rihmadega kinnitatama.

0 vastukaja: